• sprokkel-1.jpg
  • sprokkel-2.jpg
  • sprokkel-0.jpg

 

Sprokkelmenu


De maanden januari en februari worden van oudsher 'Sprokkelmaanden' genoemd; de maanden waarin vroeger hout gesprokkeld moest worden voor de nodige verwarming. Tevens bij uitstek de tijd voor voedzame en smakelijke maaltijden.

We zetten een aantal typische 'Sprokkel-gerechten' op de kaart. Stuk voor stuk gerechten die goed passen in dit jaargetijde en een perfecte afsluiting van bijvoorbeeld een gezonde winterwandeling. Bovendien nu ook nog eens vriendelijk geprijsd.


Voorgerechten


Soep van kervel met geroosterde amandelen en kaasstengel - € 9,-

Escargots; slakjes in romige saus van waterkers en groene kruiden - € 15,-

Gebakken kikkerbilletjes met sojasaus en knoflook - € 17,-

•••

Hoofdgerechten


Choucroûte; zuurkool met worst, beenham en casselerrib - € 29,50

Filet van zalmforel met wittewijnsaus en druiven - € 28,-

'Zoervleisj'; stoofschotel van rundvlees en appelstroop, met witlof en frites - € 27,50

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert