*
  • 0-oesters.jpg
  • 1-terras2.jpg
  • 2-bar.jpg

 

Herfstspecialiteiten



Voorgerechten

Taartje van gerookte forel met salade van appel en knolselderij - € 11,-

Soep van zoete aardappel met kokosmelk en koriander - € 8,50

Salade met gerookte eendenborstfilet, vijgen en oude balsamico - € 13,-

•••

Hoofdgerechten

Burger van hert uit Gelselaar met eendenleverkrullen en sjalottenchutney - € 20,-

Zacht gegaarde kalfssukade met saus van langoustine en kreeft - € 27,50

Wilde eendenborstfilet met zoete aardappel en chutney van blauwe bessen - € 24,-


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief



© 2020 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert