• 0-sprokkel.jpg
  • 1-by-night.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Winterspecialiteiten


Voorgerechten

Paté van Livarvarken met compôte van kweeperen - € 12,-

Kroketjes van haas met truffelmayonaise - € 14,-

Pasteitje met ragout van zeevruchten en gefrituurde peterselie - € 14,-

•••

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde hazenbout met aardappelmousseline, rode kool en jus van cranberries - € 26,-

Kotelet van Baambrugs big met mosterdjus en roseval-aardappels - € 24,-

Fazantenborstfilet met pancetta, zuurkool en jus van Calvados en appel - € 26,-

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert