Lunchkaart
in onze brasserie
Vitello; met truffelmayonaise en kappertjes met brood – € 14,00
Flammkuche met brie, walnoten, honing en rucola – € 11,00
Salade met geitenkaas, van Kaasfort Amsterdam en gedroogde tomaatjes met brood met brood – € 14,00
Italiaanse buffel-burrata met pastrami en oude balsamico met brood – € 16,00
3 Oesters ‘du jour’ met frambozenazijn en wakamé met brood – € 13,00
Roerei met groene kruiden, op donker brood van Ten Broeke – € 11,00
2 Huisgemaakte garnalenkroketjes, met mosterd/currymayonaise met brood – € 13,00
Rilette van witte tonijn, met kappertjes en sjalot met brood – € 12,00
Plat du chef, wisselende dagschotel van vis of vlees – € 19,00
Lunchmenu
2 gangen – € 32,-
Dungesneden Schotse zalmfilet met limoenmayonaise
of Soupe du Jour
***
Bavette van Simmentaler rund met dragonsaus
of Plat du Chef; dagschotel met vis