Lunchkaart
Desembrood met geplukte confit de canard en sjalottenchutney – € 14,00
Flammkuche met brie, walnoten en honing – € 11,00
Salade met geitenkaas, vijgen en oude balsamico met brood – € 13,00
Pasteitje met stoof van hert en cranberry-compôte – € 16,00
6 Oesters met frambozenazijn en wakamé met brood – Dagprijs
Brioche met Schotse zalm, crème fraîche, sjalotje en kappertjes – € 15,00
2 Garnalenkroketjes, met mosterdmayonaise met brood – € 12,00
Omelet met paddenstoelen en gruyère-kaas met brood van Dick ten Broeke – € 12,00
Plat du chef, wisselende dagschotel van vis of vlees – € 19,-
Lunchmenu
2 gangen – € 32,-
Dungesneden kalfsrosbief met truffelmayonaise
of Soupe du Jour
***
Bavette van Almens rund met dragonsaus
of Plat du Chef