Lunchkaart

Desembrood met geplukte confit de canard en sjalottenchutney – € 14,00

Flammkuche met brie,
walnoten en honing – € 11,00

Salade met geitenkaas,
vijgen en oude balsamico met brood  – € 13,00

Pasteitje met stoof van hert en cranberry-compôte – € 16,00

6 Oesters met frambozenazijn en wakamé met brood – Dagprijs

Brioche met Schotse zalm, crème fraîche, sjalotje en kappertjes – € 15,00

2 Garnalenkroketjes, met mosterdmayonaise met brood – € 12,00

Omelet met paddenstoelen en gruy
ère-kaas met brood van Dick ten Broeke – € 12,00

 

Plat du chef, wisselende dagschotel van vis of vlees – € 19,-

Lunchmenu
2 gangen – € 32,-

Dungesneden kalfsrosbief met truffelmayonaise
of  Soupe du Jour
***
Bavette van Almens rund met dragonsaus
of  Plat du Chef