Menu
Op onze menukaart hieronder vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Frans/Belgische keuken. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.
Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.
Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend de beste producten. De aanvoer van de versmarkt geeft soms problemen.
In dat geval voelen wij ons verplicht het gerecht niet te serveren, omdat wij geen genoegen nemen met een mindere kwaliteit.
Elk gerecht wordt speciaal voor u klaar gemaakt! Soms zult u dus even geduld moeten hebben. Heeft u haast, laat het ons dan in elk geval even weten!
Bij tafels vanaf 5 personen spreken we graag vooraf een menu met u af, bijvoorbeeld het: begijnenmenu.
Of u kunt samen met ons een menu samenstellen uit de (seizoens-)specialiteiten.
Voorgerechten
Vongole à l’ail et gruyère,
venusschelpjes uit de oven met artisjok, knoflook en gruyère – € 16,-
Gravad lax;
Schotse zalm gemarineerd in mosterd en groene kruiden met mierikswortelcrème – € 17,-
Burrata, tomates et basilic,
burrata uit Puglia met carpaccio van diverse soorten tomaat en dressing van basilicum – € 16,-
Vraag naar ons kindermenu of aanpassingen met betrekking tot een dieet.
Hoofdgerechten
Ravioli au ricotta et citron,
ravioli gevuld met ricotta en citroen, met saus van crème crue en hazelnoten – € 26,-
Filet de cabillaud aux girolles,
gebakken kabeljauwfilet met crème van bloemkool en cantharellen – € 31,-
Tournedos de boeuf Limousin,
ossenhaasbiefstuk van Limousinrund uit Almen met sjalottenjus – € 35,-
Menu du Chef
Elke dinsdag en woensdag tussen 17.00u en 18.00u € 28,50
Wisselende dagsoep
***
Wisselend hoofdgerecht
Speciale menu’s door het jaar heen
Ieder jaar beginnen we in januari en februari met ons ‘Sprokkelmenu‘. Rond 14 februari kunt u uw partner verrassen met een Valentijn Surprisemenu.
Dan in het voorjaar staan de ‘spetterverse’ asperges op de kaart en vanaf half oktober kunt u bij ons terecht voor de heerlijkste wildgerechten.
Het jaar wordt dan vervolgens afgesloten met diverse kerstarrangementen.