Loading...
Menukaart2024-10-01T07:15:42+00:00

Menu

Op onze menukaart hieronder vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Frans/Belgische keuken. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.
Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend de beste producten. De aanvoer van de versmarkt geeft soms problemen.
In dat geval voelen wij ons verplicht het gerecht niet te serveren, omdat wij geen genoegen nemen met een mindere kwaliteit.

Elk gerecht wordt speciaal voor u klaar gemaakt! Soms zult u dus even geduld moeten hebben. Heeft u haast, laat het ons dan in elk geval even weten!

Bij tafels vanaf 5 personen spreken we graag vooraf een menu met u af, bijvoorbeeld het: begijnenmenu.
Of u kunt samen met ons een menu samenstellen uit de (seizoens-)specialiteiten.

Voorgerechten

Vongole à l’ail et gruyère,
venusschelpjes uit de oven met artisjok, knoflook en gruyère – € 16,-

Gravad lax;
Schotse zalm gemarineerd in mosterd en groene kruiden met mierikswortelcrème – € 17,-

Burrata, tomates et basilic,
burrata uit Puglia met carpaccio van diverse soorten tomaat en dressing van basilicum – € 16,-

Vraag naar ons kindermenu of aanpassingen met betrekking tot een dieet.

Hoofdgerechten

Ravioli au ricotta et citron,
ravioli gevuld met ricotta en citroen, met saus van crème crue en hazelnoten – € 26,-

Filet de cabillaud aux girolles,
gebakken kabeljauwfilet met crème van bloemkool en cantharellen – € 31,-

Tournedos de boeuf Limousin,
ossenhaasbiefstuk van Limousinrund uit Almen met sjalottenjus – € 35,-

Momenteel ook op onze menukaart

Menu Gastronomique

3-gangen (gamba-eend-dessert) € 47,50 | 3-gangen (gamba-coquille-eend) € 49,50 | 4-gangen – € 55,- | 3 glazen wijnarrangement € 24

Alleen per tafel en als 3- of 4-gangenmenu te bestellen!

Tartaar van gamba met crème crue en kaviaar van De Steurhoeve in Laren.
***
Gebakken coquilles St. Jacques met paksoi en XO-saus.
***
Wilde eendenborstfilet met geroosterde biet en jus van bramen.
***
3 kazen van Kaasfort Amsterdam met chutney en notenbrood.
– of –
Dessert van de dag; wisselend zoet dessert.

Lekker om te delen bij uw apéritief:

Plateau d’ huitres; wisselende oesters per 6 (dagprijs)
Charcuterie; diverse vlees-en worstsoorten met chutney en augurkjes – € 14,-

Menu du Chef

Elke dinsdag en woensdag tussen 17.00u en 18.00u € 28,50

Wisselende dagsoep
***
Wisselend hoofdgerecht

Speciale menu’s door het jaar heen

Ieder jaar beginnen we in januari en februari met ons ‘Sprokkelmenu‘. Rond 14 februari kunt u uw partner verrassen met een Valentijn Surprisemenu.
Dan in het voorjaar staan de ‘spetterverse’ asperges op de kaart en vanaf half oktober kunt u bij ons terecht voor de heerlijkste wildgerechten.
Het jaar wordt dan vervolgens afgesloten met diverse kerstarrangementen.

Ga naar de bovenkant