Menu
Op onze menukaart hieronder vindt u een verzameling van gerechten uit o.a. de Frans/Belgische keuken. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.
Onze menukaart wisselt 4 à 5 keer per jaar, rekening houdend met de seizoenen.
Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend de beste producten. De aanvoer van de versmarkt geeft soms problemen.
In dat geval voelen wij ons verplicht het gerecht niet te serveren, omdat wij geen genoegen nemen met een mindere kwaliteit.
Elk gerecht wordt speciaal voor u klaar gemaakt! Soms zult u dus even geduld moeten hebben. Heeft u haast, laat het ons dan in elk geval even weten!
Bij tafels vanaf 5 personen spreken we graag vooraf een menu met u af.
Of u kunt samen met ons een menu samenstellen uit de (seizoens-)specialiteiten.
Voorgerechten
Coquilles St. Jacques gratinées,
coquilles uit de oven met witlof en gruyère – € 18,-
Saumon au topinamboer;
Schotse zalm met gepofte topinamboer, crème crue en kaviaar van De Steurhoeve uit Laren – € 18,-
Burrata, jambon et poire;
burrata met Spaanse Teruel-ham, gepocheerde peer en oude balsamico – € 19,-
Vraag naar ons kindermenu of aanpassingen met betrekking tot een dieet.
Hoofdgerechten
Aubergine au yaourt et tahin,
gepofte aubergine met yoghurt-tahinsaus en granaatappel – € 22,-
Filet de cabillaud au choucroûte et vongole,
gebakken kabeljauwfilet met zuurkool, beurre blanc en venusschelpjes – € 32,-
Bavette de boeuf Limousin,
bavette van Limousinrund uit Almen met saus van dragon – € 32,-
Menu du Chef
Elke dinsdag en woensdag tussen 17.00u en 18.00u € 32,-
Wisselende dagsoep
***
Wisselend hoofdgerecht
Speciale menu’s door het jaar heen
Ieder jaar beginnen we in januari en februari met ons ‘Sprokkelmenu‘. Rond 14 februari kunt u uw partner verrassen met een Valentijn Surprisemenu.
Dan in het voorjaar staan de ‘spetterverse’ asperges op de kaart en vanaf half oktober kunt u bij ons terecht voor de heerlijkste wildgerechten.
Het jaar wordt dan vervolgens afgesloten met diverse kerstarrangementen.