Najaarsspecialiteiten



Voorgerechten

Salade met geitenkaas van ‘De Brömmels’ in Winterswijk met vijgen en oude balsamico - € 14,-

Tartaar van tomaat met burrata,citroenzest, rozemarijnolie en hazelnoten - € 14,-

Kroketjes van mosselen met kappertjesmayonaise en gefrituurde peterselie - € 15,-

•••

Hoofdgerechten

Wilde eendenborstfilet met aardappelmousseline, roodlof, en jus van rood fruit - € 27,-

Hele kreeft, in de oven gegratineerd met room en gruyѐre-kaas, met gegrilde courgette - € 34,-

Ravioli met paddenstoelen en saus van crème cru en truffeltapenade - € 22,-

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert