Menu de Pâques 
Op 1e en 2e Paasdag serveren wij speciaal voor Pasen ons ‘Menu de Pâques’.
Het is die dagen niet mogelijk á la carte te dineren.
3-gangen lunchmenu – € 49,- p.p. | 4-gangen dinermenu – € 59,- p.p.
Amuse
Oeuf mayonnaise; met kappertjes en bieslook
***
Voorgerecht
Gravad Lax; in groene kruiden gemarineerde Schotse zalm met mierikwortelcrème
– of –
Terrine de Campagne; huisgemaakte terrine met voorjaarsgroenten en piccalillymayonaise
– of –
Terrine de Campagne; huisgemaakte terrine met voorjaarsgroenten en piccalillymayonaise
***
Tussengerecht (alleen diner)
Ravioli met citroen en ricotta, groene asperge en rasp van Belper knolle
***
Hoofdgerecht
Gebakken kabeljauwfilet met Hollandse garnalen en citroen-beurre blanc
– of –
Lamsribbetjes met za’atar kruiden, couscous en tuinerwten
***
Dessert
3 kazen van Kaasfort Amsterdam met notenbrood
– of –
Paasdessert