Menu de Pâques

Op 1e en 2e Paasdag serveren wij speciaal voor Pasen ons ‘Menu de Pâques’.
Het is die dagen niet mogelijk á la carte te dineren.

 3-gangen lunchmenu – € 49,- p.p. | 4-gangen dinermenu – € 59,- p.p.

Amuse

Oeuf mayonnaise; met kappertjes en bieslook

***

Voorgerecht

Gravad Lax; in groene kruiden gemarineerde Schotse zalm met mierikwortelcrème
– of –
Terrine de Campagne;
huisgemaakte terrine met voorjaarsgroenten en piccalillymayonaise

***
Tussengerecht (alleen diner)
Ravioli met citroen en ricotta, groene asperge en rasp van Belper knolle
***
Hoofdgerecht
Gebakken kabeljauwfilet met Hollandse garnalen en citroen-beurre blanc
– of –
Lamsribbe
tjes met zaatar kruiden, couscous en tuinerwten

***
Dessert

3 kazen van Kaasfort Amsterdam met notenbrood
– of –
Paasdessert