• Herfstslider rode kool.jpg
  • Herfstslider stoof.jpg
  • kawop-wild-1.jpg
  • Herfstslider paddestoelen.jpg
  • Herfstslider stoof-2.jpg

 

Wildspecialiteiten

Voorgerechten

Paté van wildzwijn en bessen met compote van kweeperen - € 12,-

Kroketjes van haas met truffelmayonaise - € 13,-

Pasteitje met ragout van konijn, paddenstoelen en groene kruiden - € 14,-

•••

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde hazenbout met aardappelmousseline, rode kool en jus van cranberries - € 26,-

Filet van reebout met jus van steranijs, spruitjes en knolselderijgratin - € 28,-

Fazantenborstfilet met pancetta, zuurkool en jus van Calvados en appel - € 26,-

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert