• kawop-wild-1.jpg
  • Herfstslider stoof.jpg
  • Herfstslider stoof-2.jpg
  • Herfstslider rode kool.jpg
  • Herfstslider paddestoelen.jpg

 

Let op!
Het wildseizoen loopt van half oktober tot eind januari! Deze informatie is momenteel nog van het wildseizoen 2021-2022!
We hebben dit laten staan om u een indruk te geven van wat u van ons kunt verwachten. Later dit jaar kunt u hier de nieuwe menu's voor 2021 - 2022 vinden.


 

Wildspecialiteiten

Voorgerechten

Paté van wildzwijn en bessen met compote van kweeperen

Kroketjes van haas met truffelmayonaise

Pasteitje met ragout van konijn, paddenstoelen en groene kruiden

•••

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde hazenbout met aardappelmousseline, rode kool en jus van cranberries

Filet van reebout met jus van steranijs, spruitjes en knolselderijgratin

Fazantenborstfilet met pancetta, zuurkool en jus van Calvados en appel

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert