• Herfstslider stoof.jpg
  • Herfstslider rode kool.jpg
  • kawop-wild-1.jpg
  • Herfstslider stoof-2.jpg
  • Herfstslider paddestoelen.jpg

 

Wildspecialiteiten

Voorgerechten

Paté van wild zwijn met gelei van kweeperen - € 15,-

Rouleau van patrijs met pistache en cranberry-mayonaise - € 19,-

Dungesneden rosbief van hert met truffelmayonaise en pijnboompitten - € 16,-

•••

Hoofdgerechten

Zacht gegaarde hazenbout met knolselderijmousseline, rode kool en jus van cranberries - € 32,-

Filet van reerug met romige saus met eekhoorntjesbrood - € 36,-

Fazantenborstfilet met pancetta, zuurkool, saus van Calvados en crumble van bloedworst - € 29,-

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert