• 1-terras.jpg
  • 1-witlof.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg

 

Zomerspecialiteiten



Voorgerechten

Assiette fruits de mer; proeverij van zeevruchten (oester/gamba/coquille/mossel/ceviche van dagverse vis) - € 24,-

Franse salade met gebakken pancetta, hazelnoten en croutons - € 14,-

Paté en croûte; met zoetzure groenten en portsiroop - € 16,-

•••

Hoofdgerechten

Lamsribbetjes met jus van honing en tijm, jonge aardappel en groene boontjes - € 30,-

Gebakken coquilles St. Jacques met XO-saus, paksoi en soba-noedels - € 32,-

Salade Riche; groene salade met kalfszwezerik, ‘nagelhout’, kreeft en eendenlever (geserveerd met frites) - € 34,-


 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert