Zomerspecialiteiten



Voorgerechten

Tartaar van tomaat met burrata; citroenzest, rozemarijnolie en hazelnoten - € 14,-

½ Canadees kreeftje met daslookmayonaise - € 17,50

Charcuterie; diverse vlees- en worstsoorten met chutney en augurkjes - € 14,-

•••

Hoofdgerechten

Trio van lamsvlees van ‘De Velhorst’; lamscurry, filet van de bout en ribbetje, met gepofte aubergine, jus van zwarte knoflook en yoghurt-muntdip - € 26,-

Hele kreeft, in de oven gegratineerd met room en gruyѐre-kaas, met couscous en gegrilde courgette - € 34,-

Ravioli met doperwten en citroen, wilde spinazie en saus van crème cru - € 21,-


Plateau Fruits de Mer (indien voorradig) met o.a. oesters, kreeft, langoustines, vongole. Inclusief salade, frites en mayonaise - pp € 35,50
Wanneer u minimaal 1 dag van tevoren telefonisch bij ons bestelt, bent u verzekerd van uw plateau Fruits de Mer!

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert