• 1-terras.jpg
  • 1-witlof.jpg
  • 3-oesters.jpg
  • 4-brasserie.jpg
  • bar.jpg
  • glazen.jpg

 

Zomerspecialiteiten



Voorgerechten

Huisgerookte makreelfilet met mierikswortel en chips van rode biet - € 12,-

Schaaldierensoep met kokos, paksoi en Coquille St. Jacques - € 10,-

Dungesneden ‘Picanha’ van Almens rund met sojamayonaise - € 11,-

•••

Hoofdgerechten

Burger van lamsvlees met yoghurt-muntdip en gegrilde courgette - € 19,-

Hele kreeft, in de oven gegratineerd met room en gruyѐre - € 32,-


Maaltijdsalade met gekonfijte eend, eendenlever en frambozendressing - € 19,-

Plateau Fruits de Mer (indien voorradig) met o.a. oesters, kreeft, langoustines, vongole. Inclusief salade, frites en mayonaise - pp € 32,50
Wanneer u minimaal 1 dag van tevoren telefonisch bij ons bestelt, bent u verzekerd van uw plateau Fruits de Mer!


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief



© 2019 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert