Zomerspecialiteiten
Voorgerechten
Tonno Tonnato; dungesneden verse tonijn met mayonaise van witte tonijn en gefrituurde kappertjes - € 17,-
Franse salade met gebakken pancetta, hazelnoten en croutons - € 14,-
Paté en croûte; met zoetzure groenten en portsiroop - € 16,-
•••
Hoofdgerechten
Lamsribbetjes met jus van honing en tijm, jonge aardappel en groene boontjes - € 32,-
Gebakken coquilles St. Jacques met saus van Pernod en soba-noedels - € 32,-
Salade Riche; groene salade met kalfszwezerik, ‘nagelhout’, kreeft en eendenlever (geserveerd met frites) - € 34,-
Plateau Fruits de Mer (indien voorradig) met o.a. kreeft, langoustines, oesters, mosselen en gamba’s. - pp € 38,50
Wanneer u minimaal 1 dag van tevoren telefonisch bij ons bestelt, of aangeeft bij uw online reservering, bent u verzekerd van uw plateau Fruits de Mer!