Kerst traiteurservice

Geen zin om zelf te koken...?

Op Eerste en Tweede Kerstdag is het ook dit jaar weer mogelijk om ’s avonds een 3-gangen Kerstmenu af te halen.
De hoofdgerechten van dit menu worden warm aan u meegegeven in thermoboxen. Makkelijker kan haast niet!
Geef minimaal 24 uur van tevoren uw bestelling door via 0573 - 25 33 42. We spreken een afhaaltijd met u af, respecteert u deze alstublieft en kom niet vroeger of later dan deze afgesproken tijd. Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u zo min mogelijk andere gasten tegenkomt.
Afhaaltijden worden voor het diner ingedeeld tussen 17.00u en 19.00u. Betaling kan bij afhalen met pin.


Kerstmenu € 130 voor 2 personen

’s Avonds afhalen op 1e en 2e Kerstdag - Uiterlijk 24u. van tevoren bestellen!

Bestaand uit: 3 gangenmenu voor 2 personen - 1x fles witte wijn - 1x fles rode wijn - 1x fles Marie Stella Maris 0,75l plat of bruisend - Doosje ambachtelijke bonbons

Voorgerechten
Verse springroll van rijstpapier met gerookte eend, zoetzure groenten en hoisin-saus
- of -
Terrine van gerookte zalm, forel en heilbot, met wakamé en limoenmayonaise

Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk van ‘De Lavei’ in Geesteren met jus van steranijs, rode kool, aardappelkroketjes en sterappel
- of -
Kalfsbiefstuk met gefrituurde gamba, saus van basilicum, gegrilde groenten en aardappelgratin

Desserts
Doosje kaasjes van ‘Bourgondisch Lifestyle’ met walnoten en notenbrood
- of -
Tartelette met witte chocolademousse, hazelnoot en meringue
***
Doosje ambachtelijke bonbons


Koud afhalen op 1e en 2e Kerstdag

uiterlijk 24 uur van tevoren bestellen, afhalen mogelijk tot 16.00u.

Dit jaar bieden we u tevens de mogelijkheid om gerechten koud bij ons op te halen.
Afhaaltijden worden ingedeeld tussen 11.30u en 16.00u.

Oesters Fines de Claires; 6 stuks - € 15,-
Terrine van eendenlever met kweeperencompote - p.p. € 15,-
Stoofpot van hert met rode kool, stoofpeer en aardappelpuree - p.p. € 15,-


Luxe koude schotels

Zoals u van ons gewend bent, maken we ook dit jaar weer luxe koude schotels, met daarop:
salade, hammen, paté, garnalen, gerookte zalm etc. Dit wordt geserveerd met brood..
Geserveerd met vers brood - € 17 50 p.p.

Op bestelling af te halen op 24, 25 en 26 december tussen 12:00 en 16:00 u.

 


Restaurant Kawop  Kawop Nieuwsbrief
    


© 2021 Restaurant Kawop  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge  |  Fotografie: Gea Laar KijkG Fotografeert